05
mrt

Over Xenox

Xenox Music & Media is een innovatief multimedia bedrijf, waar alles draait om muziek en beeld. Wij bieden doordachte muziek- en mediaoplossingen voor horeca, retail, hotels, sportcentra, fitness en wellness bedrijven. Met een enthousiast en professioneel team, waaronder onze muziek- en mediaspecialisten, zorgen we voor een actueel en verrassend aanbod in ieder gewenst genre. Al ruim 30 jaar gedreven om de juiste muziek en visuals op het juiste moment aan te bieden. Dit doen wij voor duizenden klanten en tientallen nationale en internationale organisaties en retailformules.

 

De perfecte klantbeleving

Muziek en beeld bepalen de sfeer, zowel op bewust als onbewust niveau. De juiste sfeer bepaalt of gasten (langer) blijven, meer besteden en graag terugkomen. Mensen willen voelen en ervaren. Of het nu gaat om café, een restaurant of een fitnesscentrum: de juiste muziek maakt de ervaring compleet. Op basis van merkwaarden en onze jarenlange expertise creëren wij een sfeer met muziek en beeld die de identiteit van iedere onderneming versterkt.

 

Online platform

Xenox verzamelt en beheert het allerbeste op gebied van muziek en beeld en maakt dit voor haar klanten eenvoudig toegankelijk via een online platform. Honderdduizenden muziektracks staan 24/7 tot beschikking, aangevuld met topkwaliteit beeldmateriaal zoals videoclips, visuals en karaokenummers. Onze DJ’s zorgen voor een constante update van muziek zodat onze klanten altijd verzekerd zijn van een eindeloze keuze in genres en stijlen.

 

Internationale ervaring

Vanuit onze vestigingen in Nederland, Spanje en Italië bedienen wij de Europese markt op een efficiënte wijze. Als internationaal opererend bedrijf, met ruim 14.000 klanten in 70 landen, delen wij onze ervaringen vanuit de verschillende markten. We weten we wat er speelt en kunnen snel inspelen op specifieke wensen van onze klanten en nieuwe ontwikkelingen in de markt.

 

Ontwikkeling en productie in eigen beheer

Al onze muziek- en mediasystemen en worden in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geprogrammeerd. Veel van de onderdelen en componenten die we gebruiken, zijn ontwikkeld en vervaardigd door onze eigen mensen. Onze manier van werken houdt in dat we nooit afhankelijk hoeven te zijn van derden. Dit zorgt ervoor dat, zelfs als onverwachte problemen optreden, het snel opgelost kan worden. Ons eigen supportteam is 7 dagen per week bereikbaar.

 

Advies en apparatuur

Wij helpen onze klanten graag om de juiste muziekmix en beelden samen te stellen. Ook als het gaat om apparatuur en de optimale plaatsing daarvan kunt u bij Xenox terecht voor professioneel advies op maat. Hiermee bent u te allen tijde gegarandeerd van een optimale sfeer en beleving die volledig aansluit bij uw merk of organisatie. Xenox Music & Media gaat nog een stap verder, want als u wilt, leveren wij ook alle benodigde apparatuur en de volledige infrastructuur om muziek en beeld perfect tot z’n recht te laten komen.

 

SERVE YOUR SOUND, STAY TUNED!

 

 

Nieuws

13-juni

Vacature | Customer Support medewerker

In verband met het vetrek van een collega zijn wij op zoek naar een Customer Support...

Lees meer...

16-juli

Xenox Management System | SMP

In deze video laten we zien hoe je in een paar stappen een Spotlight Media Player kunt bedienen....

Lees meer...

16-juli

Xenox Management System | Plannen

In deze video laten we zien hoe je in een paar stappen een planning maakt voor je Xenox Music (&...

Lees meer...

Contact

xenox adres

Xenox Music & Media B.V.

Lingedijk 80

4196HC Tricht

Nederland

 

xenox telefoon

+31 (0)345 57 21 22

xenox mail

info@xenox.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van o.a. het laatste Xenox nieuws, nieuwe ontwikkelingen en muziek tips via onze nieuwsbrief.

Ongeldige invoer

Invalid input

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.